Tinteltuin

Vanaf augustus 2007 heeft de naschoolse opvang een plek in de taken van de basisschool. Ook de Stichting Montessori Onderwijs Purmerend voldoet aan deze taak. Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met TintelTuin. TintelTuin is een kinderopvangorganisatie met een aanbod kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek en Waterland. Het pedagogisch beleid van Tinteltuin en de materialen zijn voor de BSO opvang gebaseerd op Montessoriaans materiaal en de visie van Maria Montessori. Er is, waar mogelijk en/of wenselijk, samenwerking en overleg met de school. Meer informatie over TintelTuin vindt u op www.tinteltuin.nl.

In het kindercentrum de Torenmolen is een kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar, en wordt voor- en naschoolse opvang geboden aan maximaal 30 kinderen. Het kinderdagverblijf is open van 07.30 – 18.30 uur en is daardoor prima te combineren met broertjes en zusjes die de voorschoolse opvang en/of naschoolse opvang van BSO De Torenmolen bezoeken. Ook de BSO is tot 18.30 uur open De kinderopvang en de school werken nauw samen om u als ouder een zo goed mogelijk afgestemd aanbod te bieden.

Inschrijving BuitenSchoolse Opvang

Via de website van TintelTuin kunt u naast informatie inwinnen, ook een inschrijving doen voor buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Het adres is: www.tinteltuin.nl. Plaatsing gaat op basis van datum van inschrijving.


Sportify Kids

Sportify Kids verzorgt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. BSO Sportify Kids is gevestigd in het nieuw verbouwde sportcomplex van v.v. de Wherevogels waar wij beschikken over een geheel eigen ruimte. De unieke combinatie van pedagogen en sportinstructeurs zorgt elke dag voor een leuk en uitdagend aanbod van:

 • Sport en spel activiteiten
 • Creatieve activiteiten.
 • Muzikale activiteiten.
 • Vrije tijd

Om kwalitatief goede opvang te bieden, is onze doelstelling de kinderen in een veilige omgeving op te vangen en ze de ruimte te geven zich optimaal te ontwikkelen. Emotionele veiligheid en plezier staan bij ons hoog in het vaandel!

Meldt uw kind aan via onze website www.sportifykids.nl

Ook ben u van harte welkom om een kijkje bij ons te komen nemen, ons adres is: Westerweg 41, 1445 AC Purmerend.


Kinderopvang Purmerend

Kinderopvang Purmerend biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in alle wijken van de stad. Voor kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal bent u bij ons aan het juiste adres. Goed om te weten: wij zijn een stichting zonder winstoogmerk.

Onze voordelen

 • 40 jaar pedagogische ervaring in Purmerend
 • Flexibele opvang: bv keuze in aantal uren per dag, om-de-week opvang of halve dag opvang
 • Locaties in elke wijk van Purmerend
 • Stichting zonder winstoogmerk
 • Ouderportaal en app voor BSO en kinderdagverblijf met wekelijks foto's en updates over uw kind
 • Alle opvangdagen regelen via app en ouderportaal
 • Gratis workshops over pedagogische onderwerpen

Snel een plekje voor uw kind nodig?

Op dit moment zijn er op diverse van onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang mogelijkheden voor directe plaatsing. U bent altijd welkom voor een rondleiding om de sfeer zelf te ervaren.

Peuterspeelzaal

Uw kindje lekker laten spelen met leeftijdsgenootjes? Wij beheren 11 peuterspeelzalen in Purmerend. 4 van deze locaties bieden VVE (voor- en vroegschoolse educatie).

Meer informatie

www.kinderopvangpurmerend.nl